Beoordeel deze pagina
9/10 (4)
Bedankt voor uw beoordeling

Wie zijn wij

"Wij zorgen voor de beste start voor jou"

Over ons

Starterslening.nl is een landelijk werkende onafhankelijke adviesorganisatie die zich specialiseert in voordelige hypotheken met Starterslening voor starters op de koopwoningmarkt.

Deze website maakt het mogelijk voor mensen, die voorheen dachten dat ze geen kans hadden op het bezit van een eigen koopwoning, om dankzij stimulatieregelingen als NHG en Starterslening toch een eigen huis te kunnen kopen.

Laat je door het landelijke team van adviseurs gespecialiseerd in hypotheken met Starterslening gratis begeleiden bij de aankoop van jouw eerste eigen huis en de aanvraag van een starterlening, zodat je er zeker van kunt zijn dat je zoveel mogelijk Starterslening ontvangt en dat jouw startershypotheek wordt afgehandeld door een onafhankelijk erkend hypotheek adviseur waar je op kunt vertrouwen.

Hoe verdienen wij ons geld

Onze dienstverlening is voor u geheel kosteloos en vrijblijvend. Wanneer wij u in contact brengen met een financieel adviseur, ontvangen wij hiervoor een kleine financiële vergoeding.

Het team van Starterslening.nl

Het team van Starterslening.nl!

Rutger Muller

Rutger Muller

Marketing Manager
Sander van de Velde

Sander van de Velde

Webdeveloper
Douwe van Zelm

Douwe van Zelm

Geluksvogel

Ook in jouw gemeente een Starterslening vestiging

Hoewel onze financieel adviseurs doorgaans aan huis langskomen, hebben wij vestigingen verspreid over alle gemeenten in heel Nederland. Zo kunnen wij je nog sneller en beter van dienst zijn.

Indien je een afspraak wenst te maken voor (vrijblijvend) advies over Starterslening, gelieve contact op te nemen met onze Starterslening helpdesk op telefoonnummer 088-2256633, bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Je kunt ook gebruik maken van onze terugbelservice of ons een bericht sturen via het contactformulier.

Informatie voor professionals

Ben je zelf professional op het gebied van Starterslening of wil je dat worden? Informeer bij onze afdeling intermediaire relaties naar de mogelijkheid om jouw bedrijf aan te sluiten bij onze organisatie. Bel 088-2256633, bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Statistieken over Starterslening

Met trots delen we met je wat we in de afgelopen jaren hebben kunnen betekenen voor Nederlandse koopstarters.

 • Zo'n 160 Starterslening adviseurs staan dagelijks door het hele land voor je klaar om je te helpen.
 • Meer dan 275.000 starters op de koopwoningmarkt zijn door onze organisatie geholpen met het kopen van een eigen woning met Starterslening.
 • Wij kunnen je naast Starterslening informeren, adviseren en begeleiden in diverse regelingen.
 • Wij wijzen je de weg naar een eigen koopwoning in alle gemeenten en van 389 woningcorporaties.
 • Wij bemiddelen onafhankelijk in hypotheekproducten bij alle hypotheekverstrekkers.

Uiteraard blijven we je graag van dienst. Heb je een succesverhaal dat je met ons wilt delen? Of wil je ons feedback geven hoe wij onze dienstverlening aan je kunnen verbeteren? Laat het ons dan weten middels het contactformulier.

Contact opnemen met de Starterslening adviseur

Contacteer de Starterslening helpdesk met al je vragen over de starterssubsidies. starterslening.nl is de landelijk werkende organisatie voor Starterslening. Onze vakbekwame adviseurs komen graag bij jouw aan huis om je te helpen aan een woning met Starterslening. Ook beantwoorden onze adviseurs graag al je vragen over het aankopen van je eerste woning, inclusief de beste financiering met de beste maandlasten.

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen met je vraag of verzoek, vragen wij je gebruik maken één van de volgende manieren om in contact met ons te komen:

 • Online berekenen hoeveel Starterslening je krijgt
  Met de Starterslening rekentool zie je meteen voor hoeveel Starterslening je in aanmerking komt. Je ontvangt de uitslag binnen enkele minuten in je mailbox.
 • Gratis adviesgesprek over de Starterslening regeling
  Maak hier een afspraak voor een gratis en vrijblijvend Starterslening adviesgesprek. Je wordt teruggebeld door onze Starterslening adviseur bij u in de buurt om het gesprek in te plannen.
 • Direct Starterslening online aanvragen
  Ga je je eerste woning kopen met Starterslening? Vraag dan de Starterslening direct online aan. Na een persoonlijke controlecheck over je mogelijkheden met Starterslening, wordt er contact met je opgenomen om de benodigde papierwerk in te vullen en de aanvraag verder op de juiste manier af te handelen.
 • Maximale startershypotheek en laagste maandlasten bepalen
  Wil je Starterslening vergelijken met de andere financieringsvormen voor starters op de woningmarkt? Bereken en vergelijk je maximale startershypotheek online. Je ontvangt een uitgebreide email met daarin een overzicht van de maximale mogelijkheden bij verschillende soorten financieringen zoals NHG, Koopsubsidie, Starterslening, garantstelling ouders e.d.
 • Kosteloos adviesgesprek over de woningfinanciering
  Wil je weten hoe je de startershypotheekfinanciering rond krijgt met Starterslening? Vraag dan een kosteloze afspraak voor vrijblijvend advies over de volledige woningfinanciering met Starterslening aan. Je wordt teruggebeld door een in Starterslening gespecialiseerde hypotheekadviseur om een datum in je agenda te prikken.
 • Informatie voor professionals
  Ben je zelf professional op het gebied van Starterslening of wil je dat worden? Informeer bij onze afdeling intermediaire relaties naar de mogelijkheid om je bedrijf aan te sluiten bij onze organisatie. Bel 088-6643875, bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur. Voor alle overige vragen, klachten, terugbelverzoeken, suggesties en/of tips gelieve gebruik te maken van het onderstaande contactformulier.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

Contactformulier